Sunday, February 7, 2010

Harley David - The Deal!


Paul Shury - Serge gainsbourg - Jock McDonald

Serge Gainsbourg tussen Paul Shurley en Jock McDonald van The Bollock Brothers, de Bad Boys in vergadering.

„Paul en Jock Bollock openen BB-Club met Serge Gainsbourg“
GENT - Paul en Jock van The Bollock Brothers maak­ten tijdens het optreden van The Pogues in Gent bijna evenveel lawaai als de enke­le Engelse voetbalsuppor­ters die in de zaal waren, maar ze hadden dan ook iets te vieren.

Ze kwamen net terug uit Pa­rijs waar ze Serge Gainsbourg lid hadden gemaakt van hun Bad Boys Club.
Die club heeft weliswaar geen vast adres, maar een ander lid zou er in Parijs vijf restaurants op nahou­den zodat er nooit gebrek Is aan een ruimte om te vergaderen.

Met Gainsbourg zijn Paul en Jock inmiddels goeie maatjes geworden.
De recentste single van The Bollock Brothers is trouwens een cover van het nummer „Harley David" dat Gainsbourg ook schreef voor „Brigitte Bardot“.

Gainsbourg die dit jaar de ori­ginele versie van "Je t'aime moi non plus" liet uitbrengen - niet in duet met Jane Birkin maar met Bardot - heeft nu voor Paul en Jock een nieuw num­mer bedacht, "God created woman", een duidelijke verwijzing naar de film „Dieu crea la femme" van Vadim met Bardot in de hoofdrol.
We gaan het op 20 december opnemen in Brussel", aldus Jock McDonald, maar ik kan natuur­lijk niet vertellen in welke stu­dio, zoniet ziet het daar die dag zwart van de fans."

No comments: